Angyali üzeneted szombatra: Mindaz, amit az életedben megtapasztaltál, erőssé és bátorrá tett.

E kártya szerint erősebb vagy, mint gondolod. Karrierálmaid határozottságot és bátorságot igényelnek, és életed leckéiből már felépítetted ezeket a tulajdonságokat. ehhez a pillanathoz mindazok a dolgok juttattak el, amelyeket valaha megtapasztaltál, és minden eddiginél jobban felkészültél, hogy elkezdj egy új feladatot, és kitarts annak befejezéséig.

az emberi természethez hozzátartozik, hogy megrettenünk azoktól a feladatoktól amelyeket nehéznek ítélünk, vagy amelyek fölidézik bennünk a kudarctól való vélelmet. Mindazonáltal e feladatok szólítanak téged. Akár arra irányítanak, hogy írd meg azt a könyvet, változtass pályát, ülj vissza az iskolapadba, kezdj saját üzletet, akár arra, hogy nyilvánosan mutasd be a műalkotásaidat, megvan az erőd, hogy megtedd!

Mit gondolsz, melyik út vezet majd nagyobb örömhöz: ha az álmaid felé haladsz (még akkor is, ha nem vagy benne biztos, hogy megvalósíthatók, vagy hogy a megfelelő lépéseket teszed-e az elérésük érdekében)… vagy a végtelen halogatás? Végül melyik út megtapasztalása lesz fájdalmasabb: ha megkockáztatod a kudarcot vagy a megaláztatás azzal, hogy cselekszel… vagy ha biztosra mész?


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT